• Constantine (2005) online subtitrat

  • AMERICAN HEIST (2014) ONLINE SUBTITRAT

  • EVERLY (2015) ONLINE SUBTITRAT

  • Teenage Mutant Ninja Turtles Online Subtitrat

  • Big Hero 6 Online Subtitrat

  • Expelled (2014) - Online Subtitrat

  • Divergent (2014) - Online Subtitrat

  • JACK IRISH: DEAD POINT (2014) ONLINE SUBTITRAT

  • INCEPTION ( 2010 ) ONLINE SUBTITRAT

  • LAWLESS ( 2012 ) ONLINE SUBTITRAT

Acasă » Fişiere » Aventura

Intrări în categorie: 3
Intrări afişate: 1-3

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Tris trăiește într-o lume apocaliptică în care societatea este împărțită în cinci facțiuni: Neînfricații, Erudiții, Altruiștii, Sincerii, Fraternii. La 16 ani, Tris urmează să încadrată într-unul din aceste clanuri.Testul la care este supusă nu este concludent. Este anunțată că este divergentă, adică nu se încadrează in nicio categorie.Divergenții nu sunt vânați de guvern. Tris trbuie să supraviețuiască și să se integreze în universul brutal al Neînfricațiilor.

Genul:
Aventura
Durata film:
130 min
Distribuția:
Benko Francisca
Vizualizări: 340   Comentarii: 0
Actiunea filmului Around the World in 80 Days se petrece in anul 1872 axăndu-se pe Passeportout (Jackie Chan), un hot chinez care fură o statuetă Buddha de jad,neprețuită ,alăturându-se astfel excentricului inventator si aventurier londonez Phileas Fogg, care a pariat cu membrii clubului de gentlemeni din care face parte, ca poate să inconjoare pământul in doar 80 de zile, folosind o varietate de mijloace de transport, cum ar fi barci, trenuri, baloane,elefanti etc. Pe drum, Passepartout isi foloseste uimitoarele sale abilitati in artele martiale aparandu-l pe Fogg de numeroasele pericole pe care le infrunta.. O mare amenintare adusa calatoriei lor este un detectiv care ii urmareste.
Genul:
Aventura
Durata film:
120 min
Distribuția:
Dragan Paul
Vizualizări: 190   Comentarii: 0

New York are nevoie de eroi, căci Shredder și Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliție, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care niște frați renegați ies din dedesubturile orașului pentru a-și indeplini destinul de Testoase Ninja. Testoasele se vor alia cu curajoasa reporterița April O'Neil(Megan Fox) și cu cameramanul acesteia pentru a salva orașul și pentru a da in vileag planurile diabolice ale lui Shredder.

Genul:
Aventura
Durata film:
105 min
Distribuția:
Benko Francisca
Vizualizări: 273   Comentarii: 0

Ultimele adaugari

Ascunde/Deschide

Meniu site

Categoriile secţiunii

Autentificare

Căutare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0